Activitatea Sectorului Fonduri pentru Activități Bisericești al Arhiepiscopiei Bucureștilor în anul 2009

În anul 2009, principalul obiectiv al Sectorului Fonduri pentru Activități Bisericești al Arhiepiscopiei Bucureștilor, l-a constituit obținerea finanțărilor pentru continuarea lucrărilor de consolidare a monumentelor istorice din cadrul ansamblului arhitectural al Patriarhiei Române, ne informează TRINITAS TV.

Anul trecut, Sectorul Fonduri pentru Activități Bisericești a înființat societatea comercială cu răspundere limitată, numită „Chivotul Mare”: „Este o realizare importantă și crearea unei societăți comerciale care are drept obiectiv principal de activitate antrepriza de construcții civile. Cu ajutorul căreia ne propunem să folosim în modul cel mai eficient cu putință sumele de bani pe care reușim să le obținem ca sponsorizări sau finanțări”, a spus părintele consilier Nicolae Crângașu.

Pentru anul 2010, Sectorul Fonduri pentru Activități Bisericești își propune, printre altele, obținerea de donații și noi surse de sponsorizare.

Părintele Nicolae Crângașu, consilier la Sectorul Fonduri pentru Activități Bisericești a vorbit despre importanța societății „Chivotul Mare”: „Mă aștept ca societatea „Chivotul Mare” a Arhiepiscopiei Bucureștilor să se implice în mult mai multe obiective de lucrări bisericești, așa încât și acolo activitatea acestei societăți să dea roade, în sensul să se facă lucrări cu prețuri mult mai mici de cât ar face alți antreprenori laici.

Sectorul Fonduri pentru Activități Bisericești are ca responsabilitate principală identificarea și atragerea unor ajutoare financiare pentru sprijinirea activității administrative și pastoral misionare din Arhiepiscopia Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente