Activitate recreativă pentru copiii Complexului de Servicii Comunitare Bucium

Copiii ocrotiți în cadrul Complexului de Servicii Comunitare Bucium Iași și copiii din Poieni au participat sâmbătă, 14 iulie, la o activitate recreativă comună la Stâna Poieni, aflată în parohia Poieni, Protopopiatul Iași 3, informează „Ziarul Lumina”. Astfel, copiii au lucrat într-un atelier de pictură și într-un cerc de muzică, sub coordonarea enoriașilor parohiei Poieni.

‘Prin această activitate ne-am dorit ca micuții din Complexul de Servicii Comunitare Bucium să se bucure alături de copiii din parohia noastră. De asemenea, ne-am dorit ca micii noștri enoriași să aprecieze că e o mare binecuvântare să trăiască într-o familie’, a spus pr. paroh Cristinel-Gheorghiță Severin.

Activitatea face parte din proiectul ‘Scrisoarea prieteniei – cerc de corespondență clasică’ inițiat de membrii comunității satului Poieni, comuna Schitu Duca, sub îndrumarea prof. Ana Maria Axinte. Proiectul a început în luna iunie a acestui an, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, având ca scop realizarea unor activități în cadrul Complexului de Servicii Comunitare Bucium.

Comentarii Facebook


Știri recente