Acțiuni social filantropice la Parohia Olari din București

Biserica Olari din București și Centrul Social Educațional ADORNO, în parteneriat cu Fundația ROMANICRISS din București au organizat, marți, 22 februarie 2011, acțiunea social-filantropică „OLARI – Haine pentru copii”, în incinta bisericii, după cum ne informează pr. Paroh Mihai Iordache.

Acțiunea filantropică a avut ca scop stimularea familiilor foarte sărace cu mulți copii, în vederea trimiterii copiilor la grădiniță și la școală, evitându-se astfel abandonul școlar și preșcolar.

Cu ajutorul credincioșilor și al unor sponsori, a fost oferită o cantitate impresionantă de produse și obiecte absolut necesare copiilor acestor familii, respectiv îmbrăcăminte, încălțăminte, jocuri, jucării, rechizite, cărți etc., precum și unele produse părinților acestor copii.

„Pâinea Olarului”

În același timp, la Biserica Olari se desfășoară, în fiecare duminică, acțiunea filantropică „Pâinea Olarului”, prin care, după Sf. Liturghie, sunt distribuite 100 de pâini familiilor sărace cu mulți copii și vârstnicilor neputincioși aflați în grija parohiei.

Comentarii Facebook


Știri recente