Acțiuni social filantropice la Parohia ‘Nașterea Domnului’, Cluj

Copiii din Parohia ‘Nașterea Domnului’ din Cluj-Napoca au realizat mărțișoare și felicitări cu ocazia zilei de 1 Martie, care au fost prezentate în cadrul unei expoziții cu vânzare. Acestea au fost realizate în cadrul programului ‘Copiii, mâinile lui Hristos’, activitatea copiilor din parohie fiind inițiativa parohului Nicolae Buda, după cum ne informează Ziarul Lumina.

Au participat copii din parohiile cuprinse în parteneriatul încheiat în cadrul proiectului: ‘Nașterea Domnului’, ‘Sfântul Mina’, ‘Sfinții Iosif, Iorest și Sava’ din Cluj-Napoca, Parohia Brăișoru, Protopopiatul Huedin, Școala ‘Constantin Brâncuși’ și Liceul pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca.

Copiii au realizat peste 400 de mărțișoare, prin purtarea de grijă a coordonatorilor proiectului din parohii. Mărțișoarele au fost expuse pentru vânzare duminică, 26 februarie, la fiecare din parohiile amintite, fiind cumpărate de credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie. Astfel, a fost valorificată munca micilor artizani, iar din fondurile obținute va fi sprijinită acțiunea de binefacere pe care cei mici o vor înfăptui prin pelerinajul la Centrul de copii și de bătrâni de la Mănăstirea Dumbrava și la Căminul de bătrâni de la Turda.

Comentarii Facebook


Știri recente