Acțiuni misionar – filantropice la Iași

Studenții Facultății de Teologie din Iași încep astăzi, 1 martie, seria acțiunilor misionar-filantropice cu tema „Bună dimineața primăvară și în sufletul celor de vârsta a III-a”. Tinerii vor oferi astăzi daruri bătrânilor de la căminul „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din municipiu.

La această acțiune, care se va încheia sâmbătă, 6 martie, vor participa și copiii de la Centrul de plasament „Ion Holban”

Mai multe informații a oferit Gabriela Lăzăreanu, conferențiar la Facultatea de Teologie din Iași, secția Teologie Socială: „Studenții anului II ai Facultății de Teologie Ortodoxă, specializarea Teologie Socială intenționează să realizeze o activitate cu tema «Bună dimineața primăvară și în sufletul celor de vârsta a III-a». Studenții anului III, de la această specializare, vor participa împreună cu copiii de la Centrul de plasament «Ion Holban» la o activitate cu tema «Bunici și nepoți împreună de 8 martie». Copiii și studenți doresc să dăruiască bătrânilor ceva din bucuria și căldura lor sufletească”, informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente