Acțiuni filantropice la Parohia Goleț, Protopopiatul Caransebeș

În Duminica a X-a după Rusalii, Preasfințitul Părinte Episcop Lucian al Caransebeșului a fost prezent în mijlocul credincioșilor din parohia Goleț, protopopiatul Caransebeș, asistând la Sfânta Liturghie oficiată de preotul paroh Negrei Pavel, informează episcopiacaransebesului.ro.

Preasfințitul Părinte Lucian, însoțit de părintele consilier social misionar, Călin Ianchiș, a vizitat mai multe gospodării, atât din parohia Goleț, cât și din parohia Bucoșnița, unde au fost identificate un număr de 26 gospodării afectate de viitură. Familiile vor beneficia de ajutoare constând în bani, alimente și îmbrăcăminte din fondul de solidaritate al Eparhiei, strâns prin bunăvoința preoților și credincioșilor din cele patru protopopiate.

O delegație a sectorului social-filantropic al Eparhiei va vizita la începutul acestei săptămâni casele credincioșilor din parohia Slatina Timiș, care au fost și ei afectați de viitură, oferindu-le din partea Centrului Eparhial sprijin material și financiar pentru refacerea gospodăriilor inundate.

Comentarii Facebook


Știri recente