Acțiuni filantropice la Cantina socială „Sf. Nicolae” din Arad

Beneficiarii Cantinei sociale „Sfântul Nicolae” din Arad s-au întâlnit, vineri, 27 februarie cu sponsorii proiectului. Cei 75 de beneficiari au avut prilejul de a cunoaște persoanele, prin grija cărora primesc zilnic hrană.

Cantina funcționează de 2 ani, zilnic fiind oferită hrană persoanelor vârstnice, celor fără adăpost, fără venituri și membrilor familiilor cu mulți copii. De asemenea, serviciile cantinei acoperă și necesitățile beneficiarilor Centrului „Teofania” al Episcopiei Aradului, Ienopolei, Hălmagiului și Hunedoarei, destinat victimelor violenței în familie.

Pentru beneficiarii cantinei, Sectorul social-filantropic al Episcopiei desfășoară acțiuni de socializare și de reintegrare socială, de căutare a unor locuri de muncă, în cazul celor apți să desfășoare o activitate lucrativă.

Sursa: Radio TRINITAS

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…