Acțiuni filantropice în parohia „Pogorârea Sf. Duh” Cluj

Parohia Pogorârea Sf. Duh din Cluj a desfășurat în această perioadă o serie de acțiuni filantropice. Enoriașii împreună cu pr. Cornel Felecan au vizitat în aceste zile mai multe cămine de bătrâni din cadrul Arhiepiscopiei Clujului. Duminică, 16 decembrie, au fost vizitate persoanele vârstnice de la Căminul din Turda, ocazie cu care au fost împărțite 60 de pachete cu alimente. Tot în aceste zile a fost dusă vestea Nașterii Domnului și vârstnicilor de la Căminul de bătrâni Sfântul Sava din Copăceni și la Centrul din Chesău. La aceste centre credincioșii au susținut un concert de colinde și au împărțit pachete cu alimente de bază. Totodata au fost vizitate și persoanele nevoiașe din parohie. Acestea au fost colindate și în același timp au primit daruri de Crăciun.

Pr. Cornel Felecan a precizat pentru Radio Renaștera că în următoarele zile vor primii vestea Nașterii Domnului persoanele vârstnice și cele singure de pe raza parohiei.

Activitățile filantropice din parohia Pogorârea SF. Duh din Cluj se vor încheia în 24 decembrie, în ajunul sărbătorii Nașterii Domnului prin programul de Crăciun susținut de copiii parohiei, în prezența PS Episcop Vasile Someșanul. Copiii vor fi răsplătiți pentru efortul depus cu daruri din partea lui Moș Crăciun.

Comentarii Facebook


Știri recente