Acțiuni cu caracter social-filantropic în Episcopia Caransebeșului, în perioada premergătoare Sfintelor Paști

În perioada premergătoare sfintelor sărbători de Paști, Episcopia Caransebeșului, intenționează să desfășoare mai multe acțiuni sociale, atât în centrele sociale aflate în administrarea acesteia, cât și în celelalte centre sociale aflate pe raza județului Caraș Severin.

Menționăm că o parte din fondurile necesare acestor acțiuni au fost obținute printr-un proiect finanțat de către Secretariatul de Stat pentru Culte, precum și prin bunăvoința unor sponsori din municipiul Caransebeș.

Acțiunile vor consta în deplasarea la azile, centre sociale și spitale a unor reprezentanți ai episcopiei, unde beneficiarii se vor bucura de daruri constând în alimente, articole de îmbrăcăminte, fructe, dulciuri, cărți, etc.

În zilele următoare reprezentanții Episcopiei Caransebeșului, din încredințarea Preasfințitului Părinte Episcop Lucian, vor oferi daruri de Paști asistaților din următoarele centre de asistență socială din cadrul Episcopiei: Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități „Sfânta Maria”, Reșița; Centrul de plasament „Casa Noastră”, Zăgujeni; Centrul de plasament „Speranța”, Reșița; Centrul de plasament pentru copii cu dizabilități „Bunavestire”, Caransebeș; Centrul de îngrijire și asistență pentru persoane vârstnice, Reșița; Centrul de zi pentru copii, Caransebeș; Centrul de igienă pentru mamă și copil, Caransebeș. Ajutoare vor fi oferite și persoanelor vârstnice aflate în evidența serviciului social al Episcopiei Caransebeșului.

Sursa: Biroul de Presă al Episcopiei Caransebeșului

Comentarii Facebook


Știri recente