Acțiuni caritabile pentru beneficiarii Centrului Sfântul Mina din Protopopiatul Iași II

Centrul de asistență socială și îngrijire la domiciliu ‘Sfântul Mina’, din cadrul Fundației ‘Solidaritate și Speranță’ a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, și parohia ‘Sfânta Mahramă’ și ‘Sfinții Martiri Brâncoveni’, ce aparține de Protopopiatul Iași II, au organizat ieri, 16 martie 2012, o acțiune social-caritativă, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

Persoanele afectate de boală din parohia ‘Sfânta Mahramă’ și ‘Sfinții Martiri Brâncoveni’, aflate în îngrijirea Centrului ‘Sfântul Mina’, au primit o floare, un mărțișor, precum și pachete cu alimente.

‘Darurile pentru cei aflați în suferință au fost oferite cu multă dragoste de pr. paroh Neculai Dorneanu, care a primit cu mare interes inițiativa noastră. Mai mult de atât, pr. Neculai Dorneanu a citit o rugăciune pentru sănătate celor pe care i-am vizitat’, a declarat Cătălina Fadur, directorul Centrului ‘Sfântul Mina’.

Activitatea filantropică din Parohia ‘Sfânta Mahramă’ și ‘Sfinții Martiri Brâncoveni’ este a doua din această săptămână și face parte dintr-o campanie de sensibilizare a parohiilor ieșene de a veni în sprijinul persoanelor bolnave și cu o situație materială precară. Tot ieri, un grup de copii de la Colegiul Național ‘Mihai Eminescu’ din Iași a organizat o acțiune caritabilă destinată bătrânelor aflate în evidența Centrului ‘Sfântul Mina’.

Școlarii au organizat o colectă constând în alimente, îmbrăcăminte și alte produse de strictă necesitate, pe care le-au împărțit femeilor în vârstă, bolnave și fără posibilități materiale, la domiciliu acestora.

Comentarii Facebook


Știri recente