Acțiuni caritabile în Protoieria Târgu Jiu II

Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din orașul Târgu Jiu și Grădinița „Teddy”, din aceiași localitate, au încheiat astăzi, 12 februarie, un parteneriat sub titulatura „Dăruind vei dobândi”. Proiectul are ca obiectiv consilierea spirituală a copiilor din grădiniță, dar și deschiderea acestora spre biserică și societate. La grădiniță a fost organizată o colectă de jucării și îmbrăcăminte, aduse de copii. Ceea ce s-a strâns a fost oferit copiilor din localitate, care au o situație financiară precară.

Acțiunile caritabile constituie o componentă importantă a activității Protoieriei Târgu Jiu II. În mod periodic, aici sunt realizate colecte pentru persoanele aflate în dificultate din localitatea Iezureni, o suburbie a orașului Târgu Jiu.

Sursa: Radio TRINITAS

Comentarii Facebook


Știri recente

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată

Catedrala Moților din Huedin va fi renovată. Lăcașul de cult a fost ctitorit de Protoiereul martir Aurel Munteanu. Lucrările de renovare vizează înlocuirea învelitorii acoperișului cu tablă din cupru, retencuirea pereților, amenajarea curții și altele.…