Actiuni caritabile desfasurate in colaborare cu Manastirea Bogdana

Un grup de firme din Austria, care activeaza in Industria Lemnului, a donat 15.000 Euro pentru continuarea lucrarilor de construire a Asezamantului pentru copii si tineri in dificultate care va functiona pe langa Manastirea Bogdana din Radauti.

Banii au fost oferiti de Presedintele grupului austriac – dl. Gerald Schweighofer, in timpul vizitei facute in aceste zile in judetul Suceava.

Complexul ar putea fi deschis in toamna anului 2005 si va cuprinde 10 vile pentru copii cu varste cuprinse intre 4 – 18 ani si 2 blocuri pentru cei ce au peste 18 ani. Tot acolo, va fi amenajata o ferma agrozootehnica.

Proiectul este in valoare de 6 milioane Euro, iar copiii si tinerii in dificultate vor sta in locuinte separate, impreuna cu o familie sociala.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…