Acțiunea Lumina Învierii în suflet de copil, în cadrul Atelierului de creație al Protoieriei I Capitală

În cadrul atelierului de creație „Sfântul Vasile cel Mare”, al Protoieriei I Capitală, copii care provin din familii cu o situație materială dificilă au participat astăzi, 30 martie, la acțiunea „Lumina Învierii în suflet de copil”, informează TRINITAS TV.

„Astăzi pictăm icoane pe sticlă, pregătim decorațiunile pentru masa de Paști și, în același timp, ne pregătim pentru o expoziție pe care vrem să o organizăm la Palatul Patriarhiei, în Sala Europa Christiana, în apropiere de Sfintele Paști. Expoziția va fi organizată alături de Protoieriile II și III Capitală”, a spus Andreea Leru, asistent social al Protoieriei I Capitală.

Micuții au pictat și au învățat cântări specifice praznicului Învierii Domnului, iar la final au primit și pachete cu dulciuri.

Picturile și decorațiunile cu tematică pascală realizate în această perioadă de copiii care frecventează Atelierul de Creație al Protoieriei I Capitală vor fi expuse în sala „Europa Christiana”, din Palatul patriarhiei în perioada 11-18 aprilie.

Comentarii Facebook


Știri recente