Acțiune umanitară la Arad

Începutul lunii decembrie a însemnat debutul derulării celei de-a doua ediții a campaniei umanitare cu titlul „Dăruiește și tu, un copil va zâmbi de Crăciun”, în organizarea parohiei Arad Micălaca Veche, având parteneri Colegiul Economic Arad, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Liceul tehnologic „Francisc Neuman” și Real Hypermarket Arad.

În jurul unei idei generoase, capabilă să folosească copiilor defavorizați din parohia organizatoare, din școlile implicate și amenajării unui centru social în Arad, s-au strâns coordonatorul proiectului, prof Carmen Crișan și dascălii cu elevii lor din unitățile de învățământ menționate.

Acțiunea se va desfășura până în data de 19 decembrie, cu îndemnul adresat arădenilor de a sprijini și în acest an dorința celor mici de a veni în întâmpinarea trebuințelor și bucuriei colegilor lor în zilele de praznic a Nașterii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…