Acțiune socială la Sibiu

Arhiepiscopia Sibiului, prin Departamentul de asistență socială, cu ocazia începutului de an școlar a împărțit rechizite și dulciuri copiilor din 3 centre de zi din cadrul parohiilor. Acțiunea face parte din Programul „Ajută-i pe copii să meargă la școală” al Arhiepiscopiei Sibiului și are ca scop prevenirea abandonului școlar.

‘Ne-am aflat în toate cele trei centre din Sibiu unde am oficiat slujba de deschidere a anului școlar. De asemenea, am adus un cuvânt de binecuvântare copiilor din partea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Laurențiu, un cuvânt de învățătură pentru copii, un cuvânt de mulțumire organizatorilor și coordonatorilor centrului de zi în care ne-am aflat și un cuvânt de mulțumire profesorilor’, a declarat pentru TRINITAS TV, Părintele Rusu Nicolae, Consilier Social al Arhiepiscopiei Sibiului.

În aceste centre de zi vin elevi din familii nevoiașe care beneficiază de meditații la diverse materii și sunt ajutați să-și pregătească temele pentru a doua zi.

Copiii beneficiază și de consiliere educațională și post-educațională precum și servicii de consiliere socială, psihologică și medicală.

Comentarii Facebook


Știri recente