Acțiune socială la Centrul „Sfântul Vasile cel Mare” din sectorul 4 Capitală

Astăzi, la Centrul social „Sfântul Vasile cel Mare” din sectorul 4 al Capitalei a avut loc o nouă acțiune a Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Astfel, persoanele care locuiesc în acest așezământ au primit pachete cu alimente specifice Sfintelor Paști.

Mai multe informații cu privire la această acțiune a oferit pentru TRINITAS TV, Laura Irimia, asistent social al Arhiepiscopiei Bucureștilor: „Astăzi asistenții au împărțit bătrânilor Centrului Sfântului Vasile daruri constând în dulciuri, cozonac tradițional de Paști și fructe”.

Persoanele care sunt adăpostite aici beneficiază de asistență religioasă și prin biserica construită în incinta centrului și care poartă hramurile „Adormirea Maicii Domnului” și „Sfântul Vasile cel Mare”

A devenit deja o tradiție ca la marile sărbători și nu numai, Arhiepiscopia Bucureștilor, prin Sectorul social-filantropic, să facă daruri și celor asistați în Centrul social „Sfântul Vasile cel Mare”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mic dicționar de isihasm

În vacarmul societății de azi, isihia poate fi salvatoare de suflete. Am selectat câțiva termeni legați de această practică ortodoxă care, deși poate fi percepută drept simplă și accesibilă, este extrem de complexă și de…