Acțiune socială la Centrul „Sfântul Vasile cel Mare” din sectorul 4 Capitală

Astăzi, la Centrul social „Sfântul Vasile cel Mare” din sectorul 4 al Capitalei a avut loc o nouă acțiune a Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Astfel, persoanele care locuiesc în acest așezământ au primit pachete cu alimente specifice Sfintelor Paști.

Mai multe informații cu privire la această acțiune a oferit pentru TRINITAS TV, Laura Irimia, asistent social al Arhiepiscopiei Bucureștilor: „Astăzi asistenții au împărțit bătrânilor Centrului Sfântului Vasile daruri constând în dulciuri, cozonac tradițional de Paști și fructe”.

Persoanele care sunt adăpostite aici beneficiază de asistență religioasă și prin biserica construită în incinta centrului și care poartă hramurile „Adormirea Maicii Domnului” și „Sfântul Vasile cel Mare”

A devenit deja o tradiție ca la marile sărbători și nu numai, Arhiepiscopia Bucureștilor, prin Sectorul social-filantropic, să facă daruri și celor asistați în Centrul social „Sfântul Vasile cel Mare”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…