Acțiune social filantropică organizată de Protoieria I Capitală

Elevii clasei I C de la Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” din București au participat ieri, 26 martie, la un atelier de creație unde au pregătit decorațiuni cu specific pascal. Acțiunea a fost organizată de Protoieria I Capitală și face parte din proiectul „Daruri în prag de sărbătoare”, informează TRINITAS TV. Elevii au cântat „Hristos a înviat” și au spus poezii, iar la final toți copiii au fost răsplătiți cu daruri din partea Protoieriei I Capitală.

Mai mule detalii a oferit doamna Violeta Barac, asistent social, Protoieria I Capitală: „Împreună cu elevii clasei I C ne pregătim să întâmpinăm marea sărbătoare a creștinătății – Învierea Domnului Iisus Hristos-, confecționând decorațiuni pentru masa de Sfintele Paști. În același timp îi învățăm pe copii semnificația și importanța Sfintei Sărbători”.

Acțiunea aceasta este rezultatul unui parteneriat între Protoieria I Capitală și Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” din București.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…