Acțiune social filantropică la Sibiu

Departamentul Social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, a organizat la 10 aprilie 2012, o vizită a micilor credincioși de la Grădinița Ortodoxă „Sfântul Dimitrie”, la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu, după cum ne informează mitropolia-ardealului.ro. O grupă de copii, coordonată de educatoarea Ioan Conțiu, a lucrat timp de trei zile pentru a confecționa obiecte cu specific pascal și pentru a le oferi bătrânilor din instituția amintită. Copiii au pregătit și un moment artistic, prin poezii și cântece aducând vârstnicilor o mică bucurie înainte de praznicul Învierii. Consilierul social, părintele Nicolae Rusu, inspectorul social, părintele Nicolae Lațchescu și asistenți sociali din cadrul departamentului menționat au venit și ei cu daruri din partea Arhiepiscopiei Sibiului. Părintele Nicolae Rusu le-a transmis binecuvântarea Înalt Preasfințitului Laurențiu, Mitropolitul Ardealului și le-a urat călduroase gânduri înainte de sărbătorile pascale.

„Întrucât se apropie marele praznic al Învierii Domnului, trebuie să avem cu toții o purtare de bun creștin, așa cum ne-au învățat moșii și strămoșii noștri. Trebuie să arătăm prin purtarea noastră că suntem buni membri ai Bisericii noastre”, a subliniat părintele Rusu.

Bătrânii au primit din partea Arhiepiscopiei Sibiului alimente, dulciuri și iconițe, iar directoarea căminului, Cornelia Rotaru, le-a mulțumit preoților pentru grija deosebită pe care o au față de instituția sibiană.

Comentarii Facebook


Știri recente