Acțiune social – filantropică la Centrul pentru Persoane Vârstnice din localitatea Mironești

Acțiunile social-caritative desfășurate de Sectorul Social al eparhiei noastre dedicate Anului omagial al Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor au continuat și astăzi, 23 noiembrie.

Astfel, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, cei 47 de bătrâni de la Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Mironești au primit din partea Episcopiei Giurgiului alimente dulciuri, iconițe și cărți de rugăciuni, informează TRINITAS TV.

Cu acest prilej, un sobor de preoți și diaconi a săvârșit Taina Sfântului Maslu iar răspunsurile la strană au fost oferite de elevi ai Seminarului Teologic „Teoctist Patriarhul” din Giurgiu. La finalul slujbei, părintele Popa Edmond Nicolae, Consilier Social, a rostit un cuvânt de învățătură în care a vorbit despre lucrarea tămăduitoare și sfințitoare a Tainei Sfântului Maslu.

Tot astăzi au fost vizitați și bătrânii nedeplasabili internați în acest cămin care au primit la rândul lor daruri din partea Episcopiei Giurgiului. Pentru elevii Seminarului Teologic din Giurgiu a fost o zi specială deoarece au avut posibilitatea să ia parte la această acțiune de sprijinire a persoanelor vârstnice. Totodată, la această acțiune social-filantropică a participat și o parte obștea Schitului Mironești.

Comentarii Facebook


Știri recente