Acțiune social-filantropică la Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare

La Catedrala episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, 350 de familii nevoiașe au primit sâmbătă, 17 decembrie 2011, daruri. Acțiunea a fost organizată de Asociația „Mironosițele Femei” din municipiu, care funcționează în cadrul Catedralei episcopale. La acțiunea social filantropică a participat și Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, informează TRINITAS TV.

Asociația femeilor creștin ortodoxe „Mironosițele Femei” funcționează de 7 ani și vine în sprijinul celor 350 de familii, atât în preajma sărbătorilor Nașterii Domnului, cât și de Paști. Totodată, asociația asigură lunar alimente pentru 80 de familii.

La manifestare a fost prezent și primarul orașului, care pe lângă sprijinul oferit din partea primăriei a contribuit și personal la aceasta acțiune.

În cadrul acțiunii, copiii asistați de Asociația femeilor creștin ortodoxe și un grup de copii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Baia Mare, aflați în parteneriat cu asociația, au susținut un program artistic.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…