Acțiune social-filantropică la Biserica Olari din Capitală

Biserica Olari din București împreună cu Centrul Social Educațional ADORNO organizează, cu prilejul zilei de Pomenire a Morților – Moșii de Iarnă, sâmbătă, 18 februarie 2012, acțiunea socială „Dăruind vei dobândi”, Ediția a 8-a, după cum ne-a precizat Părintele Paroh Mihai Iordache.

Cu acest prilej vor fi oferite de către credincioși, ca semn de pomenire pentru toți cei adormiți în dreapta credință, alimente și alte produse copiilor din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, vârstnicilor parohiei, precum și unor familii sărace cu mulți copii, aflate în grija Bisericii Olari.

Toți cei care doresc să ofere produse prin intermediul Bisericii Olari, pentru cei trecuți la cele veșnice, să aducă darurile la sfântul altar, ambalate cat mai compact, sigilate și în termenul de garanție, evitându-se felierea sau porționarea alimentelor.

„Pâinea Olarului”

Acțiunea filantropică „Pâinea Olarului” va continua. Prin aceasta în fiecare duminică, după Sf. Liturghie, sunt distribuite gratuit 100 de pâini familiilor sărace cu mulți copii și vârstnicilor neputincioși aflați în grija parohiei. Acestea sunt oferite prin bunăvoința și sprijinul Excelenței Sale, dna Simina Mezincescu, fostul Șef de Protocol al Casei Regale a României.

Comentarii Facebook


Știri recente