Acțiune social – filantropică demarată de Parohia „Toma Cozma” din Iași

Parohia „Toma Cozma” din Iași a dăruit 150 de pachete cu alimente bolnavilor internați în secția Bârnova a spitalului de Psihiatrie Socola. Acțiunea face parte din seria de acțiuni social – filantropice organizate în perioada Postului Mare. Darurile sunt destinate pacienților din instituțiile spitalicești precum și persoanelor nevoiașe din parohie.

Mai multe detalii a oferit părintele Mihai Mărgineanu, parohul Bisericii: „Am pregătit aproximativ 150 de pachete cu alimente pe care le ducem bolnavilor. Vă mărturisesc că de fiecare dată cei care merg acolo se întorc foarte răscoliți și emoționați de tot ceea ce văd, de suferința umană pe care o văd acolo, dar pe care poate nu o iau în seamă suficient în contextul aglomerației urbane și a preocupărilor noastre zilnice. De aceea, această acțiune dincolo de caracterul filantropic și-a propus și să atragă atenția creștinilor noștri, mai cu seamă la vreme de post, asupra acestei suferințe care este în jurul nostru și peste care, poate de multe ori, trecem nepăsători în viața noastră”, informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…