Acțiune recreativă pentru copiii din centrul de zi „Aripi de lumină” din Craiova

Asociația Vasiliada, patronată de Mitropolia Olteniei a organizat astăzi, 11 iunie, o acțiune recreativă pentru copiii defavorizați aflați în grija Centrului de zi „Aripi de Lumină” din Craiova. Astfel, copiii au participat la o serie de jocuri educative, concursuri de muzică, dans, precum și alte activități recreative marcând astfel sfârșitul anului școlar 2009 – 2010, informează TRINITAS TV.

„Este practic un eveniment care marchează atât ziua sau luna copilului, dacă putem spune așa, dar și sfârșitul de an școlar. Este un moment în care copiii se bucură de rezultatele școlare pe care le-au avut în anul în care se încheie în această perioadă, dar și un moment în care ei socializează, se simt bine, petrec și mai mult decât atât desigur că vor fi premiați și pentru rezultatele pe care le-au avut în acest an”, a spus părintele Adrian Stănulică, consilier social în Arhiepiscopia Craiovei.

În cadrul Centrului copiii au ocazia să învețe lucruri noi și să desfășoare activități multiple. De asemenea, prin grija „Asociației Vasiliada” 20 de copii din localitatea Lipovu vor merge într-o excursie de trei zile în județul Argeș. Centrul de zi pentru copii „Aripi de Lumină” a fost înființat în anul 2004 și are ca scop ajutorarea materială și spirituală a copiilor nevoiași, cu risc crescut de abandon școlar.

Comentarii Facebook


Știri recente