Acțiune filantropică organizată de SNFOR Craiova

Societatea Ortodoxă Națională a Femeilor Române din Craiova derulează, în această perioadă premergătoare marelui praznic al Învierii Domnului, mai multe acțiuni filantropice care vizează îndeosebi persoanele aflate în nevoie.

Despre câteva astfel de acțiuni aflate pe agenda femeilor creștin ortodoxe din Craiova a informat pentru Radio TRINITAS, președintele Asociației Societății Ortodoxe Naționale a Femeilor Române din Craiova, Adriana Bursuc: „Ne-am propus să-i ducem pe micuții de la Centrul de Plasament «Sfântul Mina» la un spectacol, în colaborare cu Teatrul Colibri. Vor fi duse pachete la persoanele vârstnice, la persoanele internate la Spitalul de Psihiatrie, împreună cu 28 de icoane. Pachete vor primi și copiii din cadrul Penitenciarului de Minori și Tineri care nu sunt vizitați de familii. De asemenea, membrele societății acordă un ajutor financiar pentru 4 copii și tineri merituoși”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Ortodoxia Românească în Ungaria

Cu ocazia Zilei Ungariei (23 Octombrie), prezentăm principalele date despre românii ortodocși din această țară. Românii din Ungaria se împart în două principale categorii: comunitatea istorică românească a românilor care, după trasarea graniţelor actuale, au…