Acțiune filantropică la Iași

Colegiul ‘Costache Negruzzi’ (foto) din Iași a organizat ieri, 21 decembrie, o activitate de voluntariat pentru copiii de la Centrul ‘Sfântul Nicolae’ din cadrul Fundației ‘Solidaritate și Speranță’ a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, informează ‘Ziarul Lumina’, Ediția de Moldova. Elevii clasei a V-a A au oferit daruri beneficiarilor centrului. Momentul a debutat cu un concert de colinde și o scenetă de Anul Nou. Acțiunea filantropică a avut loc prin intermediul prof. dr. Camelia Gavrilă, directorul Colegiului ‘Costache Negruzzi’, și a fost coordonată de prof. de religie Denisa Mănoiu și de prof. Mihaela Țura.

‘Am dorit ca elevii acestei clase să-și dezvolte latura filantropică pentru a înțelege că a fi om înseamnă a dărui, a-L iubi pe Dumnezeu și pe aproapele. La această activitate au participat 30 de copii alături de părinții lor. Au fost oferite alimente, jucării și articole de îmbrăcăminte’, a declarat prof. de religie Denisa Mănoiu.

După cum a declarat asistentul social Alina Bădiliță, în această perioadă, cei 30 de copii de la Centrul ‘Sfântul Nicolae’ l-au colindat și pe Înaltpreasfințitul Teofan, Arhiepiscopul Iașilor și Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Comentarii Facebook


Știri recente