Acțiune filantropică la Așezământul Sfânta Macrina din București

În această după-amiază, la Centrul „Sfânta Macrina” din București a avut loc o nouă acțiune filantropică. Copiii care sunt adăpostiți în acest centru social au primit daruri, cu sprijinul Serviciului social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor și prin implicarea directă a elevilor Școlii nr. 49 din Capitală. Cu acest prilej, copiii din așezământ au susținut și un mic concert de colinde și poezii.

„Acțiunea de astăzi se numește ‘Un dar pentru fiecare’ și s-a făcut la inițiativa Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor, în colaborare cu Școala Generală nr. 49. Prin această acțiune am vrut ca elevii să fie Moș Nicolae care să dea cadouri altor elevi de vârsta lor”, a precizat pentru TRINITAS TV Georgiana Olteiu, inspector în cadrul Sectorului social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

La împărțirea celor 90 de pungi cu daruri au ajutat și câteva eleve de la Școala nr.49, din sectorul II al Capitalei, alături de profesoara de Religie.

Orice dar este binevenit pentru copiii din Centrul „Sfânta Macrina”, cei mici așteptând cu bucurie sărbătoarea Nașterii Domnului.

Fundația „Sfânta Macrina” a fost înființată în anul 1996, de programele zilnice beneficiind un număr de peste 120 de beneficiari,

Comentarii Facebook


Știri recente