Acțiune filantropică desfășurată în Arhiepiscopia Târgoviștei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, astăzi, 24 martie, în pragul sărbătorii „Bunei Vestiri”, persoanele private de libertate, deținute la Penitenciarul Mărgineni, au primit vizita credincioșilor dâmbovițeni, membri ai Comitetelor parohiale de la parohiile Băleni Sârbi, Raciu, Moreni I și Mărginenii de Sus, însoțiți de preoții lor.

Cu această ocazie, P.C. Pr. capelan Savin Liță a intermediat vizita la 10 deținuți, cazuri sociale care de mult timp nu au mai fost vizitați de familiile lor și care aveau nevoie de sprijin și de atenția semenilor. Atât cei vizitați, cât și alți deținuți, au primit daruri din partea creștinilor prezenți, cu ocazia Sfintelor Paști, constând în: alimente, articole de îmbrăcăminte și igienă personală, dar și cărți de rugăciune, icoane și alte daruri pentru suflet.

Conducerea Penitenciarului Mărgineni a salutat inițiativa Arhiepiscopiei Târgoviștei și a mulțumit Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon pentru grija purtată persoanelor deținute aici, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Comentarii Facebook


Știri recente