Acțiune de promovare a persoanelor cu dizabilități în Arhiepiscopia Craiovei

Asociația „Vasiliada” și Magazinul „bauMax” din Craiova organizează marți, 14 octombrie a.c., o acțiune de promovare a persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul va avea loc în incinta magazinului „bauMax”, din strada Calea Severinului, nr. 36 A și va debuta la ora 12.30, cu un program artistic susținut de către elevi cu deficiențe de auz ai Centrului Școlar „Beethoven” din Craiova.

De asemenea, pe parcursul întregii zile va fi organizată o expoziție cu obiecte realizate de persoane cu dizabilități. În cadrul acestei expoziții va fi amplasat un stand, unde un grup de persoane cu dizabilități, beneficiari ai proiectelor Asociației Vasiliada, vor lucra diferite obiecte decorative.

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Craiovei

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…