Acțiune de Mărțișor la Protoieria I Capitală

Cu prilejul apropiatei zile de 1 Martie, membrii atelierului de creație „Sfântul Vasile cel Mare”, al Protoieriei I Capitală, au confecționat astăzi mărțișoare și felicitări. Acțiunea se înscrie în proiectul „Daruri din suflet de copil”.

Andreea Leru, asistent social în cadrul Protoieriei I Capitală a declarat pentru TRINITAS TV: „Sunt două ateliere de lucru în cadrul cărora copiii vor confecționa mărțișoare și felicitări pe care le vom dărui persoanelor din cadrul Căminului de bătrâni Pasărea. O parte dintre acestea vor fi dăruite, iar o parte vor fi expuse în cadrul Protoieriei I Capitală”.

Tot în cadrul atelierului de creație, în preajma marilor sărbători, Protoieria I Capitală organizează împreună cu cei mici și alte acțiuni.

„Atelierul de creație Sfântul Vasile cel Mare reunește 20 de copii proveniți din cazurile noastre sociale înregistrate în cadrul Biroului de asistență socială al Protoieriei I Capitală. Sunt familii cu mulți copii, familii pe care noi de patru ani de zile le avem în cadrul acestui atelier, le avem în grijă de-a lungul anului și venim în sprijinul lor în funcțiile de nevoile și necesitățile acestora”, a mai precizat Andreea Leru.

Acțiunea a avut loc la sediul Protoieriei I Capitală.

Comentarii Facebook


Știri recente