Acțiune de înfrumusețare cu icoane a saloanelor Spitalului de copii Bega 2 din Timișoara

Fundația „Preot Ioan Olariu” și Parohia Timișoara Iosefin, coordonate de preotul Ionel Popescu Vicar administrativ la Centrul Eparhial, au organizat astăzi, 14 mai, o acțiune de înfrumusețare cu icoane a saloanelor Spitalului de copii Bega 2 din Timișoara, informează Radio TRINITAS.

„Scopul pentru care am adus aceste icoane aici, cu bunăvoința domnului profesor Pop care conduce secția în care ne aflăm, este acela ca aceste icoane să fie spre întărire în credință pacienților și mai ales copilașilor și mamelor care sunt internați aici. Dorim ca icoanele să le aducă în suflet o rază de nădejde că nu peste mult timp vor avea parte de sănătate prin ajutorul dat de Mântuitorul Iisus Hristos, Maica Domnului și sfinți”, a spus părintele Ionel Popescu, de la parohia Timișoara Iosefin, informează TRINITAS TV.

Icoanele pe lemn și sticlă au fost pictate de elevii școlilor de pe raza parohiei, precum și donații ale credincioșilor și membrilor fundației. Acțiunea s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului.

Comentarii Facebook


Știri recente