Acțiune de ecologizare în Arhiepiscopia Târgoviștei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, luni, 14 mai 2012, în cadrul campaniei naționale Let’s do it Romania 2012, tineri din cadrul Asociației Social – Misionare a Tinerilor din Arhiepiscopia Târgoviștei au derulat un amplu proiect de ecologizare a unei zone din Comuna Șotânga, din apropierea Târgoviștei, după cum ne informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei. Acțiunea, la care au participat numeroși tineri a durat câteva ore, s-a întins pe mai mulți kilometri, fiind adunată o cantitate semnificativă de deșeuri.

Scopul acestui proiect a fost, pe lângă curățirea unei zone importante zone verzi din Comuna Șotânga și promovarea viziunii ortodoxe asupra creației-darul cel mai de preț al lui Dumnezeu pentru om, după viața însăși, și responsabilizarea oamenilor fațã de mediul ambiant.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…