Acțiune de ajutorare a sinistraților organizată în parohia Meletie, Episcopia Giurgiului

În Episcopia Giurgiului, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, continuă organizarea de colecte de îmbrăcăminte, alimente, obiecte de uz casnic și bani, pentru sprijinirea persoanelor afectate de gravele inundații din Moldova. Urmând îndemnul Întâistătătorului Eparhiei Giurgiului, credincioșii Parohiei Meletie, din com. Băneasa jud. Giurgiu, prin implicarea părintelui Balaban Mihail, parohul bisericii „Nașterea Maicii Domnului’ din localitatea Meletie, au organizat o acțiune de ajutorare a sinistraților din satele afectate, informează episcopiagiurgiului.ro.

Astfel, în urma acțiunii au fost colectate tone de ajutoare constând în alimente neperisabile, bunuri materiale și bani. Ca urmare a colectei, o parte din consilierii parohiali implicați în această acțiune, împreună cu părintele paroh Balaban Mihail, consilier patrimoniu în cadrul Centrului eparhial, au venit la sediul administrativ pentru a aduce sumele colectate, care, prin Sectorul Social al eparhiei, vor fi trimise celor sinistrați. Cu acest prilej au primit și binecuvântarea Chiriarhului care a felicitat Parohia Meletie pentru implicarea și solidaritatea de care a dat dovadă în sprijinirea celor aflați în suferință.

Episcopia Giurgiului, prin Sectorul Social, ca și celelalte eparhii din cadrul Patriarhiei Române, va continua să organizeze colecte, urmând ca ajutoarele să fie distribuite credincioșilor loviți de inundațiile ce au avut loc în nord-estul țării.

Comentarii Facebook


Știri recente