Acțiune de ajutorare a familiilor nevoiașe, la Craiova

Societatea Ortodoxă Națională a Femeilor din România (SONFR), filiala Craiova, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, a distribuit la 10 aprilie 2012, începând cu ora 10.00, pachete cu alimente, haine și jucării familiilor asistate social, care au mai mulți copii. După cum ne informează Gabriela Popescu, acțiunea caritabilă s-a desfășurat la Căminul preoțesc „Renașterea”, vizavi de Catedrala mitropolitană „Sfântul Dumitru”.

„Acest sprijin pentru familiile cu posibilități financiare reduse face parte din proiectul «Flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; gol am fost și M-ați îmbrăcat» și se desfășoară cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei. Mai multe familii asistate primesc, în afară de haine, și alimente de bază: zahăr, orez și alte astfel de produse”, a declarat Adriana Bursuc, președinta SONFR, Craiova.

De la ora 10.00, de când a început distribuirea pachetelor, la Căminul preoțesc „Renașterea” au venit familii cu cinci și șase copii. Președinta SONFR a explicat că aceste pachete au fost adunate în urma colectei făcute de la credincioșii din Dolj, prin intermediul preoților.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…