Actiune caritabila la Talmaciu, Sibiu

Cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, Departamentul Social al Arhiepiscopiei Sibiului a desfășurat miercuri, 20 iunie, o acțiune la Centrele de Recuperare și Reabilitare Persoane cu Handicap (CRRPH) Tălmaciu I și II, din orașul Tălmaciu.

Delegația Arhiepiscopiei Sibiului, din cadrul Departamentului de Asistență Socială a fost compusă din consilierul social, părintele Nicolae Rusu, inspectorul social, părintele Nicolae Lațchescu și un asistent social. Împreună cu preoții parohi Simion Rusu și Ilie Gusan, s-a oficiat slujba Sfântului Maslu la capela din incinta celor două centre și s-au donat 18 cutii cu articole de îmbrăcăminte din Olanda, iconițe și dulciuri.

Au fost prezenți d-na Marinela Crăciun, contabil șef în cadrul CRRPH Tălmaciu I, d-na Dana Sârghie, asistent social la CRRPH Tălmaciu II, împreună cu personalul angajat și persoanele instituționalizate.

Acțiunea, după cum ne informează mitropolia-ardealului.ro, face parte din programul „Bolnav am fost și m-ați cercetat ” și se înscrie în șirul de evenimente organizate cu ocazia „Anului Omagial al Sfântului Maslu și al îngrijirii bolnavilor”.

Comentarii Facebook


Știri recente