Acțiune caritabilă inițiată de Arhiepiscopia Craiovei

Arhiepiscopia Craiovei împreună cu Societatea Ortodoxă Națională a Femeilor Române (SONFR) Craiova au dăruit în această săptămână mai multe piese de mobilier Asociației „The European House”, care are în grijă tineri cu dizabilități, după cum ne-a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Astfel, reprezentantele SONFR Craiova, ONG patronat de Mitropolia Olteniei, au făcut ieri o vizită tinerilor cu nevoi speciale și au oferit asociației mai multe paturi, saltele, mese, scaune și o noptieră. Acțiunea caritabilă s-a desfășurat cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înalt Preasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei.

„Ne bucurăm că putem fi alături de acești tineri, care ne-au devenit prieteni dragi, și încercăm de fiecare dată să le aducem o alinare în suflet. Este o mare mulțumire de fiecare dată când avem posibilitatea să facem astfel de gesturi”, a afirmat Adriana Bursuc, președinta SONFR Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…