Acțiune caritabilă a Parohiei Sfântul Spiridon – Vechi din București

Copiii de la Centrul de Coordonare, Consiliere, Evaluare și Suport „Sfântul Spiridon” din București au primit joi, 22 decembrie 2011, mai multe daruri. Parohia „Sfântul Spiridon” – Vechi din Capitală a oferit copiilor electrocasnice și dulciuri. Darurile au fost binecuvântate în curtea bisericii.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, părintele Ioan Iordache, parohul Bisericii „Sfântul Spiridon” Vechi din Capitală: „Atunci când am aflat că în Sectorul 4, în Berceni, pe Aleea Ciceu, nr. 12, există un cămin maternal, numit Sfântul Spiridon, am luat legătura cu autoritatea locală și implicit cu autoritatea desemnată ca să conducă acest așezământ maternal, unde se află copii cu vârste cuprinse între 3 și 21 de ani, adunați din spitale, străzi, autogări și gări”.

Darurile au fost oferite prin grija comitetului parohial, dar și cu ajutorul unor firme bucureștene. Vor urma și alte activități social filantropice.

Sâmbătă, 24 decembrie, de la ora 20.00, mai multe grupuri de colindători, printre care și un grup de copii orfani, vor susține concertul „Hristos se naște, întâmpinați-L!”.

Comentarii Facebook


Știri recente