Acreditarea programelor de Master la Facultatea de Teologie din Caransebeș

Urmare a examinării comisiei Consiliului A.R.A.C.I.S din data de 29.01.2009, Facultatea de Teologie din Caransebeș a primit acreditarea în vederea susținerii programelor de studii postuniversitare de Masterat. Acreditarea studiilor de Master s-a făcut pe specialzarea „STUDII DE TEOLOGIE PASTORALĂ ȘI MISIUNE CREȘTINĂ”.

Având în vederea aprobarea programelor de studii postuniversitare la Facultatea de Teologie din Caransebeș, din aceast an universitar, atât preoții, cât și absolvenții Facultăților de Teologie din Eparhia Caransebeșului, și nu numai, se pot înscrie la aceste cursuri de studii aprofundate teologice.

Secția de Teologie funcționează în cadrul Facultății de Științe Economice și Administrative a Universității reșițene. Dacă la început a funcționat cu profesori locali și profesori de la alte facultăți de teologie, în prezent, are cadre didactice titulare. Amintim pe Preasfinția Sa Lucian Mic, Episcopul Caransebeșului, Pr. prof. univ. dr. Sorin Cosma, Pr. prof. univ. dr. Vasile Munteanu, Prof. univ. dr. Dumitru Jompan, Pr. conf. univ. dr. Vasile Petrica, Pr. Lect. univ. dr. Ioan Mihoc, Pr. Lector univ. drd. Daniel Aron Alic, Pr. Lector univ. drd. Alin Câmpean, Diac. asist. univ. drd. Vicențiu Românu, Lector univ. drd. Florin Dobrei, Prof. dr. Virginica Ardelean, precum și alți profesori de specialitate asociați.

Comentarii Facebook


Știri recente