Absolvenții promoției 1967 ai Facultății de Drept din București în vizită în Eparhia Râmnicului

Absolvenții promoției 1967 ai Facultății de Drept a Universității din București s-au aflat astăzi, 4 septembrie, în vizită la Râmnicu Vâlcea, informează TRINITAS TV. La Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului au fost primiți de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Gherasim și de Preasfințitul Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop-vicar al eparhiei.

„Sunt bucuros să vă întâmpin și să vă urez din partea noastră ‘Bun venit’ și să vă simțiți bine cât stați în mijlocul nostru. Este o regiune bogată cu care ne mândrim”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului.

Între absolvenții promoției 1967 ai Facultății de Drept din București se află foști ambasadori, președinți ai Înaltei Curți de Casație și Justiție, ai Curții Constituționale, președinți de Instanțe, avocați, procurori și generali din Armata română.

La plecare, toți membrii grupului au primit în dar din partea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Gherasim câte un exemplar din ultima sa apariție editorială, „Istoria Eparhiei Râmnicului”.

Comentarii Facebook


Știri recente