Absolvenții Facultății de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București au depus jurământul

Astăzi, 24 iunie, în ziua prăznuirii Nașterii Sfântului Ioan Botezătorul, absolvenții Facultății de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București au depus jurământul de credință. Manifestarea a avut loc la Biserica „Sfânta Ecaterina”, după săvârșirea Sfintei Liturghii de către profesorii Facultății de Teologie Ortodoxă.

La momentul festiv a fost prezent Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, care a felicitat și binecuvantat atât absolvenții, cât și cadrele didactice ale acestei instituții de învățământ. De asemenea, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a subliniat legătura importantă dintre ceremonialul jurământului de credință și sărbătoarea pe care o prăznuim astăzi.

Anul acesta, 544 de studenți au absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București. Facultatea de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” funcționează în cadrul Universității din București și se află sub o dublă subordonare, a Patriarhiei Române și a Ministerului Educației și Cercetării.

Comentarii Facebook


Știri recente