Absolvenții celei de-a treia promoții a Seminarului Teologic din Arad la ceas aniversar

Anul acesta s-au împlinit 10 ani de la absolvirea celei de-a treia promoții a Seminarului Teologic Liceal Ortodox din Arad, după cum informează episcopiaaradului.ro. Evenimentul a fost sărbătorit în cadrul unei întâlniri, pe 19 mai, moment la care au participat o parte din absolvenții acestei generații, împreună cu familiile lor.

În prima parte a avut loc slujba de Te Deum oficiată la Catedrala Ortodoxă veche din Arad de către un sobor de preoți și diaconi, absolvenți ai acestei promoții, în frunte cu dirigintele lor, Pr. Prof. Zaharia Gheorghe Iova.

La sfârșitul slujbei, șeful de promoție, preotul Vândălac Sebastian, a rostit cuvântul de învățătură, iar cuvântul de mulțumire l-a ținut Arhid. Prof. Paul-Tiberiu Ardelean, și el absolvent al acestei promoții. Partea a doua a întâlnirii s-a desfășurat într-o sală de clasă a seminarului, cuvântul de întâmpinare fiind rostit de către pr. prof. Zaharia-Gheorghe Iova. A fost citit catalogul și fiecare dintre cei prezenți a vorbit despre activitățile și realizările din cei zece ani, dând dovadă de numeroase împliniri atât pe plan duhovnicesc, cât și social.

Comentarii Facebook


Știri recente