A XXIX-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Corală ‘D.G. Kiriac’, la Pitești

În perioada 23-26 iunie se va desfășura, la Teatrul ‘Al. Davila’ din Pitești, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor – Pitești și la Mănăstirea Curtea de Argeș, cea de-a XXIX-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Corală ‘D.G. Kiriac’, informează eparhiaargesului.ro.

În fața publicului din orașele Pitești și Curtea de Argeș vor evolua formații corale din țară și din străinătate (Serbia și Republica Moldova)

Deschiderea oficială va avea loc joi 23 iunie, ora 17.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor – Pitești, unde vor concerta grupuri corale din Alba Iulia, Brăila, Târgoviște și Pitești: Corala ‘D.G. Kiriac’ și Filarmonica, seara încheindu-se cu un Omagiu adus Mariei Callas.

Organizatorii manifestării sunt: Consiliul Județean Argeș, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș, Primăria Municipiului Piteși, Centrul Cultural din Pitești, Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești; în colaborare cu: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Teatrul ‘Al. Davila’ – Pitești, Asociația Națională Corală din România, Filarmonica din Pitești, Casa de Cultură ‘Preot Ion Ionescu’ din Topoloveni și Centrul de Cultură și Arte ‘George Topîrceanu’ din Curtea de Argeș.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…