A VIII-a ediție a Târgului Internațional de Veșminte, Icoane, Cărți și Obiecte bisericești

Obiecte de cult, broderii, veșminte și mobilier bisericesc, icoane, clopote și candelabre, catapetesme și scaune arhierești, mașini de brodat precum și carte și revistă creștină sunt expuse zilele acestea la Sala Palatului din Capitală, în cadrul „Târgului Internațional de Veșminte, Icoane, Cărți și Obiecte bisericești”, informează TRINITAS TV.

Din partea Patriarhiei Române, la târg, participă Institutul Biblic și de Misiune Ortodoxă, prin tipografie și ateliere, precum și posturile de radio și televiziune, Radio TRINITAS și TRINITAS TV, cu producții media proprii.

„Avem obiecte de cult pentru Biserici, pentru persoane fizice pentru cei care doresc să cumpere, atât pentru persoanele din țară cât și din străinătate, și se pot realiza și pe comandă cruci pentru binecuvântare, candele din filigran lucrate din argint. Mai avem veșminte care sunt realizate la Mănăstirea Pasărea. De asemenea, am expus și tricotaje precum pulovere, veste, reverende, rase din materiale ca piersica sau altele, acestea fiind realizate la Mănăstirea Țigănești”, a spus doamna Mihaela Cristea, Referent Atelierele Patriarhiei Române.

Evenimentul, aflat la cea de-a VIII-a ediție, reunește producători din 7 țări – Austria, Italia, Germania, Grecia, Bielorusia, Ucraina și România. Târgul este singurul pe piața obiectelor bisericești din țara noastră.

Târgul de veșminte, icoane, cărți și obiecte bisericești poate fi vizitat până sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, intrarea fiind liberă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…