A treia conferință duhovnicească în Eparhia Râmnicului

La Sala „Iosif Episcopul” a Așezământului Pastoral-Cultural „Sfântul Ierarh Calinic” aflat în incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, vineri, 4 aprilie 2014, începând cu orele 18.00, va avea loc cea de-a treia conferință duhovnicească din cadrul programului Întâlnirilor duhovnicești „Spovedania, Euharistia și martirajul în viața Bisericii Mântuitorului Iisus Hristos„. Conferința cu tema Acrivie și pogorământ în aplicarea Sfintelor canoane la Taina Spovedaniei va fi susținută de către Preasfințitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, după cum aflăm de la Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Evenimentul este organizat la inițiativa Preasfințitului Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, de către Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Râmnicului, în parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea și se încadrează în seria manifestărilor dedicate „Anului omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii și al Sfintei Împărtășanii) și Anul comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni în Patriarhia Română„.

Organizatorii îi așteaptă cu drag pe toți cei care doresc să se hrănească duhovnicește din frumoasele învățături și cuvinte ziditoare de suflet. Intrarea este liberă.

Comentarii Facebook


Știri recente