A patra zi a vizitei canonice a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în Episcopia Ortodoxă Română a Spaniei și Portugaliei

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel se află în cea de-a patra zi în Episcopia Ortodoxă a Spaniei și Portugaliei. Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Române a avut în cursul zilei mai multe întrevederi cu oficialități religioase și laice ale statului spaniol.

Mai multe amănunte despre programul de până la această oră ne oferă reporterul Radio TRINITAS, Aurel Moisiuc care este prezent la evenimente: „Cea de-a patra zi a vizitei canonice în Episcopia Spaniei și Portugaliei a debutat astăzi cu vizita Delegației Bisericii Ortodoxe Române la Palatul Justiției Din Madrid unde Preafericitul Părinte Patriarh Daniel s-a întâlnit cu domnul Francisco Caamaño Domínguez, Ministrul Justiției. În cadrul întrevederii s-au discutat diferite proiecte comune de sprijinire și susținere a credincioșilor români aflați în Regatul Spaniei. De asemenea, Delegația Bisericii Ortodoxe Române a mai avut o întrevedere cu doamna Esperanza Aghire, Președinta Comunităților din Madrid. Aici au fost discutate unele proiecte comune de cooperare și într-ajutorare a Comunităților de români. În cadrul zilei de astăzi mai sunt prevăzute o întâlnire frățească cu Don Antonio Varela, Arhiepiscopul Madridului și Președintele Conferinței Episcopale Spaniole, precum și o recepție oferită de Maria Ligor, Ambasadorul român la Madrid”.

Comentarii Facebook


Știri recente