A început examenul de capacitate preoțească pentru teologii din Arhiepiscopia Bucureștilor

Astăzi, 4 septembrie, a început examenul de capacitate preoțească, sesiunea 2008, pentru teologii din Arhiepiscopia Bucureștilor. Probele se desfășoară, până pe data de 12 septembrie, la Seminarul teologic ortodox ,,Nifon Mitropolitul” din Capitală.

Examenul psihologic, cu statut eliminatoriu, a constat într-o probă scrisă, formată din patru secțiuni, urmată de anamneza individuală a fiecărui candidat.

După examenul psihologic, programat astăzi, urmează proba scrisă pe data de 10 septembrie și probele orale , în zilele de 11-12 septembrie. În vederea pregătirii pentru proba scrisă, candidații au putut consulta ,,Ghidul practic pentru examenul de capacitate preoțească”.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…