A început astăzi, la Craiova, Convocarea anuală de pregătire a preoților militari

Preoții militari din structurile Ministerului Apărării participă, până vineri, 9 octombrie, la Convocarea anuală de pregătire, informează postul de radio al Patriarhiei Române. Întrunirea, care a început oficial, astăzi, 6 octombrie, la Craiova, își propune să ofere soluții problemelor de pastorație specifice unităților și altor locații unde preoții militari își desfășoară activitatea. Este vorba despre activități care se desfășoară în teatrele de operații, în unitățile operaționalizate, în școlile care reprezintă învățământul militar românesc universitar și preuniversitar.

Convocarea a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii și a slujbei de Te Deum. Se continuă, apoi, cu dezbateri pe teme specifice pastorației în cadrul structurilor militare românești.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…