A fost inaugurată o nouă sală de operație la Spitalul Providența al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

Spitalul Providența, al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, a inaugurat astăzi, 18 martie, o nouă sală de operație. Aceasta este dotată la standarde europene și este destinată intervențiilor chirurgicale oftalmologice.

Referitor la această sală, Georgeta Macovei medic primar oftalmolog, a spus: „Dotarea acestei săli de operație corespunde standardelor europene, avem aparatură de înaltă performanță cu ajutorul căreia vom putea face intervenții chirurgicale atât pentru adulți, cât și pentru copii. Putem face intervenții chirurgicale pentru anexele globului ocular, pentru segmentul anterior, pe cornee, cristalin, glaucom. Pentru copii putem facem intervenții chirurgicale deasemenea de cataractă și de strabism, sau doză palpebrală” informează Radio TRINITAS.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…