A doua zi de Paști prăznuită la Biserica „Sfânta Treime” din Brașov

În a doua zi de Paști, la Biserica „Sfânta Treime” din Brașov, Sfânta Liturghie a fost oficiată de Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu care a spus cu acest prilej: „Mântuitorul cel Înviat să aducă lumină în Săptămâna Luminată, în toate zilele închinate Învierii și în toate duminicile, în sufletele și inimile acestor credincioși care mărturisesc cu drag că Îl iubesc pe Hristos și viața lor este conformă cu Evanghelia Sa”, informează TRINITAS TV.

La slujbă au participat junii din Șcheii Brașovului, îmbrăcați în costume populare, oficialități locale și un mare număr de credincioși brașoveni.

Tot astăzi, 5 aprilie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Laurențiu a oficiat slujba Vecerniei la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir” din parohia brașoveană Tractorul, prilej cu care a fost instalat un nou preot.

Comentarii Facebook


Știri recente

Arhiepiscopia Bucureștilor va organiza spectacolul „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”

Sectorul Învățământ și activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va organiza Spectacolul cultural-artistic „Sfântul Nicolae în mijlocul copiilor”, luni, 5 decembrie. Evenimentul va avea loc în Aula Magna Teoctist Patriarhul a Palatului Patriarhiei, începând cu ora 17:00.…