A doua zi de Crăciun la Biserica Parohiei Sfântul Ierarh Nicolae din Călărași

Miercuri, 26 decembrie 2012, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu s-a aflat în mijlocul credincioșilor din parohia „Sfântul Ierarh Nicolae”, din municipiul Călărași, după cum informează sf-esc.ro.

Sub protia Preasfinției Sale, la Sfânta Liturghie au participat preacucernici părinți consilieri de la Centrul Eparhial, preacucernicul părinte protopop Ramon Eugen Ilie, preoți și diaconi.

Pentru buna chivernisire a Casei lui Dumnezeu și a activității administrativ-bisericești, Chiriarhul locului a acordat rangul de sachelar preoților: Dumitru Caracaș de la Parohia Cunești, Gabriel Grigore de la Parohia Ulmu, Gheorghe Ciurea de la Parohia Smârdan și Dorin Petronel Pavel de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Călărași.

La momentul predicii Preasfinția Sa a vorbit despre darurile pe care Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos le aduce fiecăruia dintre noi, despre efortul pe care trebuie să-l facem pentru a-l primi în casa sufletului și trupului nostru pe Pruncul divin născut în Betleemul Iudeii.

După Sfânta Liturghie, Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a cercetat șantierul de pictură de la parohiile „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din municipiul Călărași.

Comentarii Facebook


Știri recente