A doua zi a Simpozionului național studențesc, la Mănăstirea Tismana

În perioada 18-20 mai, la Mănăstirea Tismana din județul Gorj se desfășoară ediția a doua a Simpozionului național studențesc. Tema din acest an este „Exegeza și ermineutica biblică în operele Sfinților Părinți Capadocieni”. Manifestarea este organizată de Facultatea de Teologie ortodoxă „Sfântul Nicodim” din Craiova, cu sprijinul Mitropoliei Olteniei și a Secretariatului de Stat pentru culte.

La această ediție a Simpozionului național studențesc de la Mănăstirea Tismana participă 35 de studenți de la majoritatea facultăților de teologie din țară din care 28 au fost selectați pentru a prezenta lucrări.

Mâine, 20 mai, în ultima zi a manifestării, după sesiunea de comunicări, va avea loc festivitatea de premiere a celor mai bune lucrări prezentate în cadrul acestui simpozion.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Zilele Şaguniene se mută anul acesta în online  

Manifestările culturale dedicate Sfântului Andrei Şaguna, intitulate sugestiv Zilele Şaguniene, se desfăşoară anul acesta exclusiv online, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentele au început sâmbătă, 21 noiembrie, prin anunţarea clericilor şi mirenilor rămaşi în cursa…